Konferanslar Devam Ediyor

Derince Belediyesi’nin ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenleyeceği konferans 11 Ocak Salı günü saat 20:00’de Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ekşi'nin katılımıyla Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek

Derince Belediyesi’nin Derince İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlediği ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamındaki kültürel faaliyetler devam ediyor. Programlar kapsamında bu kez Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ekşi, Yenikent Kültür Merkezi’nde (Kapalı Pazar üstü) düzenlenecek olan konferansta ilçe halkı ile buluşacak. 11 Ocak Salı günü saat 20:00’de Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan programa Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kültürel ve sosyal faaliyetleri önemsediklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla tüm Derincelilerin konferansa davetli olduğunu belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  7.01.2022 11:34:43