HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´den Bir Müjde Daha
Orjinal Resim

Hizmete sunacağı projelerle ilgili başkentte temaslarda bulunan Başkan Aygün, Derince’ye müjdeli haberle döndü. Başkan Aygün, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yaptığı görüşmenin ardından Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesinin onaylandığını açıkladı

 

Birbirinden Önemli Kalıcı Eserler

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geride kalan yaklaşık üç yıllık süreçte birbirinden önemli projelere imza attı. Gençlik Merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel yenileme çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok kalıcı eseri Derince’ye kazandıran Başkan Aygün, vatandaşların ihtiyacı doğrultusunda şekillendirdiği Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesinde de müjdeli haberi duyurdu. Proje ile ilgili son detayları görüşmek üzere Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı’na giden Başkan Aygün, burada ilk olarak Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret etti.

 

Bakan Pakdemirli Projeyi Onayladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu görüşmenin ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek detaylarını görüştüğü Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesi ile ilgili müjdeli haberi verdi.  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de yer aldığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli'yi ziyaretimizde detaylarını görüştüğümüz Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projemizin onayını aldık. Kadırga Mesire Alanı'nın üst kısmına inşa edeceğimiz projemiz Derince 'mize hayırlı olsun” dedi.

 

Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Bakan Pakdemirli ile yaptığı görüşmenin ardından müjdesini verdiği Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesi ile ilçede yıllardır ihtiyaç duyulan bir konu çözüme kavuşmuş olacak. Proje ile Kadırga Mesire Alanı’nın üst kısmında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Derince Belediyesi’ne tahsis edeceği yaklaşık 25 dönümlük alana Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı inşa edilecek. Bölgeye yapılacak tesis hayvancılıkla geçinen aileler için çok önemli bir kazanım olacak. Ayrıca yapılacak tesisler ile birlikte Kurban Bayramı sürecinde vatandaşlara çok daha hijyenik ve modern şartlarda hizmet verilecek.

Oluşturulma Tarihi :  7.01.2022 11:36:21
Okuma Sayısı : 629
Fotoğraflar