HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
İlçemizde Caddeler Işıl Işıl
Orjinal Resim

İlçede ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri son olarak Sırrıpaşa, Yenikent ve Yavuz Sultan Mahallelerinde kaldırım, orta refüj ve dekoratif aydınlatma düzenlemelerini tamamladı

 

Altyapı ve Üstyapı Yatırımları

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte ilçe genelindeki 10 mahallede gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelindeki merkez mahallelerde devam eden bu çalışmalar kapsamında 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yapılacak. Altyapıları tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemelerinin de hızla hayata geçtiği ilçede bu yatırımların tamamlanmasının ardından Derinceliler uzun yıllar sorun yaşamayacakları bir altyapı ve üstyapıya kavuşmuş olacak.

 

Sırrıpaşa, Yenikent ve Yavuz Sultan

Kent genelinde devam eden genel çalışmaların dışında Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi'nde orta refüj ve dekoratif aydınlatmalar ile Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi ve Bahriye Üçok Sokak’ta kaldırım, orta refüj ve dekoratif aydınlatma düzenlemeleri tamamlandı. Yine yapılan çalışmalar ile birlikte Yavuz Sultan Mahallesi, Körfez Caddesi'nde (Cumhuriyet Caddesi - Toydemir Sokak arası) kaldırım düzenlemesi ve dekoratif aydınlatma çalışmaları tamamlanarak kullanıma sunuldu.

Oluşturulma Tarihi :  11.01.2022 13:55:55
Okuma Sayısı : 386
Fotoğraflar