HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerine de devam ediyor

 

2. Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, projelerini hızla hizmete sunarken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor. Başkan Aygün bu kapsamda Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ve MHP İl Başkan Yardımcısı Vedat Akbulut’u konuk etti. Görüşmede Sarıçayır, Başkan Aygün’e 14-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 2. Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri etkinliklerinin davetiyesini takdim etti. Yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinin de gerçekleştiği buluşmada Başkan Aygün, konuklarına nezaketleri için teşekkür etti.

 

Sarıkamışlılar Derneği’nden Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün istişareler kapsamında ikinci konukları Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri Temel Şentürk, Ümit Orhan, Ahmet Özçelik ve Atilla Doğan oldu. Kars'ta gerçekleşen Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Etkinliğine katılarak tekrar ilçeye dönen dernek üyeleri adına teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Özçelik, Başkan Aygün’ün katkısını her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. Başkan Aygün de derneklerin faaliyetlerini her zaman desteklediklerini belirterek konuklarına nezaketleri için teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  13.01.2022 11:54:36
Okuma Sayısı : 321
Fotoğraflar