Başkan Aygün Kent Konseyi ile Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları buluşmaları kapsamında bu kez Derince Kent Konseyi ile bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde başlattığı sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine düzenli aralıklarla devam ediyor. Bu kapsamda sık sık dernek ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, son olarak Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda geride kalan süreçte hizmete sundukları ve yapımı devam eden projeleri aktaran Başkan Aygün, talep ve önerileri de dikkatle dinledi. Derince’ye hizmet noktasında STK’ların görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, Kent Konseyi’nin de bu noktada kentin önemli bir dinamiği olduğunu ifade etti. Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak da ilçeye sunduğu hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  14.01.2022 13:49:05