HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Tahtalı Göleti Cazibe Merkezi Olacak
Orjinal Resim

Başkan Aygün’ün özel önem verdiği Tahtalı Göleti Doğa Park projesi tamamlanmasıyla birlikte bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek

 

Derince’nin Prestij Projesi

İshakçılar ve çevre köylerde bu dönem tarımsal kalkınma hamlesi ile çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandıracağı prestij projesi Tahtalı Göleti Doğa Park’ta da çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Doğa Park projesiyle bölgedeki turizm potansiyelini açığa çıkartacak olan çalışmalarla ilk etapta Tahtalı Göleti çevresinde yollar tesviye edilip düzeltildi. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasının ardından rekreasyon alanındaki mangal yerleri de tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

 

İkinci Etap Düzenlemeleri Sürüyor

Doğa Park projesi kapsamında bölgedeki ikinci etap çalışmaları ise sürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve Belediye Meclis Üyesi İmdat Gülcan ile birlikte Tahtalı Göleti’ne giderek, devam eden ikinci etap düzenlemelerini inceledi. Proje ile birlikte bölgede misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisinin yapımı devam ediyor. Bu çalışmaların ardından üçüncü etapta bölgeye karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının yapılmasıyla tamamlanacak Doğa Park projesi bölgeye artı değer katacak.

Oluşturulma Tarihi :  31.03.2022 14:11:47
Okuma Sayısı : 1173
Fotoğraflar