HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Hedefine Derince´den Güçlü Destek
Orjinal Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" hedefine güçlü bir destek sunan Derince Belediyesi, hayata geçirdiği proje ile 2 bin 538 ilkokul birinci sınıf öğrencisini havuzla buluşturuyor

 

2 Bin 538 Öğrenci Havuzla Buluşuyor

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere her zaman önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik bir uygulamayı da hayata geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" hedefi doğrultusunda Derince’de hayata geçen proje ile birlikte ilkokul birinci sınıflarda eğitim gören 2 bin 538 öğrenci havuzla buluşuyor. Derince Belediyesi’nin Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ücretsiz olarak başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda üç ay boyunca devam edecek.

 

Yaz Döneminde Devam Edecek

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, eğitimlerin devam ettiği yüzme havuzuna giderek burada kurslara katılan Nene Hatun İlkokulu, Şükrü Aracı İlkokulu ve Çakabey İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve aileler ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, yüzme eğitimlerinin yaz döneminde mahallelerde kurulacak açık havuzlarda devam edeceğini de belirtti. Öğrencilerin ulaşım ihtiyaçlarının ve bonelerinin Derince Belediyesi tarafından karşılandığı eğitimlerde dersler Işıl Bozca Spor Merkezi ve Kocaeli Yüzme Kulübü’nün uzman antrenörleri tarafından veriliyor.

Oluşturulma Tarihi :  7.04.2022 11:55:42
Okuma Sayısı : 576
Fotoğraflar