Başkan Aygün´den Anneler Günü Kutlaması

Dumlupınar Spor Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sporcu velilerinin Anneler Günü’nü tebrik etti

Anneler Günü kutlama programları kapsamında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Dumlupınar Spor Merkezi’ni ziyaret etti. Haftanın yedi günü sabah 09.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet veren Dumlupınar Spor Merkezi’nde çocuklar ve gençler cimnastik, kick boks ve tekvando kurslarına katılırken, kadınlar için ise step aerobik, zumba ve pilates branşlarında eğitimler veriliyor. Ayrıca haftanın iki günü engelli bireyler için “Hayatın İçindeyiz” projesi yer alıyor. Merkezi ziyaret eden Başkanlar Aygün ve Merdan, burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldikten sonra, sporcu velilerine çiçek takdim ederek Anneler Günü’nü tebrik etti.

Oluşturulma Tarihi :  9.05.2022 12:20:28