Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Şehitlerimizin ailelerini ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  şehitlerimizin kıymetli anneleri, eşleri ve ailelerinin Anneler Günü 'nü kutladı

Şehitlerimizin ailelerini her fırsatta ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Anneler Günü münasebetiyle bu geleneğini sürdürdü. Derinceli şehitlerimiz Erkan Aydın ve Ahmet Can’ın ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı. Ziyaretlerde Başkan Aygün’ün yanı sıra Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Halime Gökdemir ve teşkilat yöneticileri de yer aldı. Şehit ailelerinin Anneler Günü’nü tebrik eden Başkan Aygün, “Varlıklarıyla başımızın tacı olan başta şehit annelerimiz olmak üzere, yaşamını ailesine adayan, sevgisini ve sabrını asla evlatlarından esirgemeyen tüm annelerin Anneler Günü 'nü kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  9.05.2022 12:21:48