HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Can Dostlarımız Emin Ellerde
Orjinal Resim

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile can dostlarımızın her zaman yanında olan Derince Belediyesi, örnek adımlar atmaya devam ediyor. Belediye ekipleri bu kez ormanlık alanda barınakları yıkılan sokak hayvanları için yeni yaşam alanları oluşturdu

 

Alanında Örnek Proje

Derince genelinde can dostlarımıza yönelik olarak hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarını barındıran modern bir donatıya sahip. Alanında örnek bir nitelik taşıyan merkezde sokak hayvanlarının ön tedavileri de yapılabiliyor. Can dostlarımızın her zaman yanında olan Derince Belediyesi, ilçenin üst kesimlerinde yer alan muhtelif noktalarına kurduğu barınaklarla da sokak hayvanlarının yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

 

21 Can Dostumuz Güvende

Derince Belediyesi ekipleri son olarak orman arazisine ait Kadırga Mesire Alanı’nda hayvan sever vatandaşlar tarafından izinsiz olarak yapılan ve Derince Orman İşletme Şefliği tarafından yıkımı gerçekleştirilen barınaklarda yer alan can dostlarımızı da unutmadı. Belediye ekipleri hayvan sever vatandaşlarla birlikte bölgede yer alan barınaklardan sağlam kalanları, Derince Belediyesi’nin beslenme noktaları arasında yer alan Toylar Yolu üzerindeki (Gözetleme Kulesi alt tarafı) bölgeye kurdu. Ayrıca alanda bulunan 11 yavru köpek Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınırken, büyük olan 10 can dostumuzun da gerekli kısırlaştırma ve tedavi işlemlerinin yapılacağı belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  10.05.2022 15:28:06
Okuma Sayısı : 473
Fotoğraflar