Erzurumlulardan Başkan Aygün´e Davet

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, başkan yardımcıları Yener Tok, İlhami Önal, yönetim kurulu üyeleri Emre Doğan ve Erol Kazma, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin’in de yer aldığı görüşmede federasyon çatısı altında yapılan çalışmalar paylaşılırken Tekin Dursun, Başkan Aygün’ü 25 Mayıs tarihinde düzenlenecek “Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri” etkinliğine davet etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de davetten dolayı teşekkür ederek, “Toplumsal hayatımızın önemli bir parçası olan STK’larımızın faaliyetlerini önemsiyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  12.05.2022 13:58:45