HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
İlçemizde Yeni Sahalar
Orjinal Resim

İlçe genelinde çocuklara ve gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, iki ayrı bölgede daha yapımı tamamlanan futbol sahalarını kullanıma açtı

 

16 Spor Sahası Yapıldı

Gençlik ve Spor Merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda yeni spor alanlarını da hizmete sunuyor. İlçenin farklı bölgelerinde yeni spor alanları projesini hayata geçiren Başkan Aygün’ün talimatıyla ilk etapta beş ayrı noktada çalışmalar tamamlanmıştı. İkinci etap kapsamında yapımı tamamlanan 11 ayrı bölgede ise futbol sahaları sırasıyla kullanıma açılıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapımını tamamlayarak ilçeye kazandırdığı iki yeni spor alanı daha çocuklar ve gençlerin hizmetine sunuldu.

 

Güvenle Spor Yapacakları Alanlar

Sırrıpaşa Mahallesi Şehit Öğretmen İlyas Bayraktutar Parkı ve Uzunoğlu Sokak Parkı’na inşa edilen futbol sahalarının açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Halime Gökdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılışlarda çocuklara futbol topu dağıtan ve mutluluklarına ortak olan Başkan Aygün, “Çocuklarımızın sokaklar yerine kendi mahallelerinde güvenle spor yapacakları alanlar oluşturuyoruz. Bu anlayışla ilçemizin 16 ayrı bölgesine inşa ettiğimiz spor alanlarını kullanıma açmaya devam ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.05.2022 11:55:42
Okuma Sayısı : 521