Belediye Derincespor´da Güntepe Yeniden Başkan

Kentimizi 3. Lig’de başarıyla temsil eden Belediye Derincespor’da yapılan genel kurulun ardından Ahmet Güntepe yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu listesi de belirlendi

Genel Kurul Heyecanı Yaşandı

TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor’da sezonun sona ermesinin ardından olağan genel kurul süreci yaşandı. Derince Belediye Spor Tesisleri’nde gerçekleşen kongrede Ahmet Güntepe, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeleri de belirlenmiş oldu. Genel kurulu Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte çok sayıda kongre üyesi takip etti. Genel kurul üyelerine bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Ahmet Güntepe, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Belediye Derincespor Ortak Paydamız

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da yaptığı konuşmada Belediye Derincespor’un başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında “Belediye Derincespor, tüm Derince’nin ortak paydası. Amacımız Derince’deki amatör sporla uğraşan 4 bin 500’e yakın sporcumuzu yetiştirmek. Dışardan futbolcu almak yerine öz kaynaklarımızla başarıyı yakalayalım. Bu vesileyle başkanlık görevine devam eden Ahmet Güntepe ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

Ahmet Güntepe ( Başkan)