HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
İlçemizde İki Önemli Etkinlik
Orjinal Resim

Derince ilçesi 19 Haziran Pazar günü iki önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak. İlçede gündüz ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ yaşanacak, ardından akşam saatlerinde ise ‘Türk Müziği Korosu’ müzik ziyafeti sunacak

 

Ata Sporumuz Cirit Şöleni

19 Haziran Pazar günü Derince’de iki önemli etkinlik organize ediliyor. İlçede pazar günkü programların ilki Derince Belediyesi’nin Kocaeli Erzurumlular Derneği ile birlikte düzenlediği etkinlik olan ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ olacak. Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda (Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası) gerçekleşecek cirit şöleni kapsamında ilk olarak saat 15:00 itibarıyla Eski KEV Tesisleri önünden cirit alanına kortej yürüyüşü yapılacak. Saat 16:00’da etkinlik alanında başlayacak olan programda ozanlar ve sanatçılar sahne alırken, Erzurum Bar Ekibi gösterisi ve cirit şöleni yaşanacak. Saat 21:00’e kadar sürmesi planlanan Ata Sporumuz Cirit Şöleni, Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

 

Türk Müziği Konseri

Derince’de pazar günü yapılacak olan ikinci etkinlikte ise Türk Müziği Konseri ile ilçe halkına adeta müzik ziyafeti sunulacak. Derince Belediyesi’nin Derince Lisesi Mezunları Derneği ile birlikte düzenlediği Türk Müziği Konseri saat 20:30’da 60 Evler Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Ünlü Koro Şefi Erbil Aydın yönetiminde Aslı Karadağ, Elif Sarı, Eren Kargıner Kolaylı, Ebru Durak, Kubilay Erbaş, Erdem Üçgen, Ebru Çetiner, Halit Yiğit Ekşi, Arif Akifoğlu, Nilgün Özyuva ve Nilgün Bektaş’tan oluşan koronun sahne alacağı ücretsiz konsere ilçe sakinlerinin davetli olduğu belirtildi.

 

Oluşturulma Tarihi :  16.06.2022 17:00:19
Okuma Sayısı : 763
Fotoğraflar