Harikalar Sahili´nde Sanat Resitali

Kocaeli Sanat Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Sanat Resitali ve Resim Sergisi’ne Derince Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi ev sahipliği yaptı

Yaz dönemi ile birlikte sanatsal ve kültürel etkinliklerin hız kazandığı Derince’de bu kez çok özel bir program daha yapıldı. Kocaeli Sanat Merkezi’nin ev sahipliğinde Derince Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen Sanat Resitali ve Resim Sergisi, ilçe halkının beğenisini kazandı. Kocaeli Sanat Merkezi Sahibi Mahir Başkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programı takip eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada kültürel ve sanatsal faaliyetleri desteklediklerini ifade etti.  Müzik dinletilerinin yer aldığı programda kurulan resim stantlarını da gezen katılımcılar, çalışmaları çok beğendiklerini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  27.06.2022 12:03:06