HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derincespor Kadın Futbolunda da Var
Orjinal Resim

14 branşta binlerce sporcunun eğitim gördüğü Derincespor amatör branşlarda ses getirecek çalışmalara imza atıyor. Bir yıl içerisinde 10 bin 614 kişiye spor yapma imkanı sunan Derincespor Kulübü’nde kadın futbol takımı çalışmaları da start aldı

 

10 bin 614 Sporcu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde spora ve gençliğe yatırımların hız kesmediği ilçede bir yandan tesisleşme hamlesi sürerken diğer taraftan Derincespor Kulübü bünyesinde çalışmalar devam ediyor. Geride kalan bir yıllık süreçte 10 bin 614 kişinin spor yapma imkanı bulduğu Derincespor, basketbol, voleybol, tenis, taekwando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Yenikent Halı Saha Tesisleri

Derincespor’da kadın futbol kategorisinde ise çalışmalar hafta sonu itibarıyla start aldı. 14 farklı branşta amatör spora hizmet veren Derincespor çatısı altında başlayan kadın futbol takımı antrenmanları Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşiyor. Antrenör Havva Koç yönetiminde çalışmalarına başlayan kadın futbol takımına katılmak isteyenler için ise kayıt süreci devam ediyor. 2007-2015 arası doğumlu tüm kızların katılabileceği futbol okuluna müracaat etmek isteyenlerin bizzat Yenikent Halı Saha Tesisleri’ne başvurmaları gerekiyor.

Oluşturulma Tarihi :  27.06.2022 12:04:19
Okuma Sayısı : 1174