HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Yüzme Bilmeyen Kalmayacak
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin ilçe genelinde düzenlediği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi yaz döneminde de iki ayrı noktada devam ediyor

 

7-14 Yaş Arası Öğrenciler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde çocuklara ve gençlere yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede spor alanında yapılan çalışmalar da örnek oluyor. Derince Belediyesi’nin eğitim döneminde başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçe genelindeki okulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 538 öğrenci havuzla buluştu. Projeyi yaz döneminde de sürdüren Derince Belediyesi’nin uygulamasıyla birlikte 7-14 yaş arasındaki tüm öğrenciler ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor.

 

İki Ayrı Merkezde Çalışmalar

Yenikent Mahallesi’nde yer alan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan Bahattin Çelik Spor Tesisleri’nde yaz dönemi boyunca gerçekleşecek yüzme eğitimlerine kayıt olmak isteyenlerin bizzat iki noktaya başvurmaları gerekiyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da, yüzme eğitimlerinin devam ettiği merkezleri ziyaret etti. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla çocuklarımızın daima yanındayız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  29.06.2022 14:00:37
Okuma Sayısı : 537
Fotoğraflar