Başkan Aygün´den Esnaf Ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Hafız Hasan Yılmaz ve İstasyon Caddelerinde esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye de özen gösteriyor. Kentin dinamikleri ile düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün, esnaf ziyaretlerine özel önem veriyor.  Derince genelinde farklı bölgelerde esnaf buluşmalarını sürdüren Başkan Aygün, bu kez beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Yasin Kayı ile birlikte Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Yılmaz ve Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Esnaflara hal, hatır sorup, onların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  1.07.2022 08:56:37