HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Vapurda Mezuniyet Şenliği
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Vapurda Mezuniyet Şenliği ile 12. sınıftan mezun olan öğrenciler zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin yorgunluğunu attı

 

Derince İskelesi’nden Hareket

Eğitime yönelik faaliyetlere her zaman önem veren ve destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 12. sınıftan mezun olan öğrencileri de unutmadı. Derince Belediyesi’nin Derince Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği Vapurda Mezuniyet Şenliği ile öğrenciler bir araya gelerek yılın yorgunluğunu attı. Derince genelinde tüm 12. sınıf mezunlarının davet edildiği program kapsamında Derince İskelesi’nden hareket eden vapurda öğrencilere çeşitli ikramlar gerçekleşirken, müzik ve eğlence ile öğrenciler mezuniyet şenliğinin tadını çıkarttı.

 

Her Zaman Yanınızdayız

Her zaman öğrencilerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu özel programda da gençleri yalnız bırakmadı. Mezuniyet Şenliği’nde Başkan Aygün ile birlikte AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da öğrencilerin yanındaydı. Öğrencileri tebrik eden Başkan Aygün, yaptığı konuşmada “Eğitim öğretime destek noktasında hayata geçirdiğimiz uygulamalarla her zaman çocuklarımız ve gençlerimizin yanındayız. Bugün düzenlediğimiz mezuniyet şenliği vesilesi ile hepinizi tekrar tebrik ediyor, üniversite yaşamlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  4.07.2022 12:12:53
Okuma Sayısı : 691