HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Doğa Park Projesi Hızla İlerliyor
Orjinal Resim

Tahtalı Göleti Doğa Park projesinin ikinci etabında devam eden düzenlemeleri inceleyen Başkan Aygün, projenin bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini söyledi

 

İkinci Etap Düzenlemeleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İshakçılar ve çevresindeki bölgelerde birbirinden önemli çalışmalara imza atıyor. Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ile tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Başkan Aygün’ün ilçeye kazandıracağı prestij projesi olan Tahtalı Göleti Doğa Park projesinde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çıkartacak olan Doğa Park projesi kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresinde yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltildi. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasının ardından rekreasyon alanındaki mangal yerleri de tamamlanarak mesire alanı halkın kullanımına açıldı.

 

Başkan Aygün’den İnceleme

Doğa Park projesinin hayata geçeceği Tahta Göleti bölgesinde ikinci etap düzenlemeleri ise devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve Belediye Meclis Üyesi İmdat Gülcan ile birlikte bölgeye giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İkinci etap düzenlemeleri ile bölgeye misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi inşa ediliyor. Yaklaşık 8 bin m2 alan üzerinde yapılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise üçüncü etap düzenlemelerine geçilecek. Üçüncü etapta bölgeye yapılacak karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları ile Doğa Park projesi tamamlanmış olacak.

Oluşturulma Tarihi :  19.07.2022 12:07:55
Okuma Sayısı : 1168