HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Sırrıpaşa´ya Çok Amaçlı Merkez
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Sırrıpaşa Mahallesi’ne kazandırdığı Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde yer alan Aile Sağlığı Merkezi de faaliyetlerine başladı

 

Gençler İçin Bir Tesis Daha

Derince'ye birbirinden önemli kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün'ün gençliğe verdiği önem hizmete sunduğu projelerine de yansıyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi gibi projeleri Derince’ye kazandıran Başkan Aygün’ün son projesi olan Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi de göz kamaştırıyor. Sırrıpaşa Mahallesi Çenedere Caddesi’nde yapımı tamamlanan 4 bin 740 m2 proje alanına sahip olan Gençlik ve Spor Merkezi çok amaçlı olarak hizmet vermeye başladı. Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde, kütüphane ve çok amaçlı salon ile sosyal donatılar yer alıyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan suni çim saha ise bölge sakinlerinin kullanımına sunuldu.

 

Aile Sağlığı Merkezi

Çocuklar ve gençler için çok önemli bir kazanım olan Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde yer alan Aile Sağlığı Merkezi de faaliyetlerine başladı. Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak ile birlikte Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi’ne giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün burada son düzenlemelerle ilgili bilgi aldı. Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “İlçemize yeni bir proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'mizi ziyaret ederek, faaliyetlerine başlayan Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diledik” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  21.07.2022 14:07:29
Okuma Sayısı : 742
Fotoğraflar