Derince´de Anlamlı Ziyaretler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Başkanı Koray Merdan, ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Yılmaz, Aygün ve Merdan

Derince genelinde sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihalde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat mensuplarıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Aygün, Milletvekili Yılmaz ve İlçe Başkanı Merdan ilk olarak İstişare Kurulu Üyesi Esen Yiğit'i işyerinde ziyaret etti.

Hacı Ziyaretleri Gerçekleşti

Bu ziyaretin ardından hac ibadetini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Ayşe & Feridun Özçakır ailesinin hanesine konuk olan Yılmaz, Aygün ve Merdan, bir süredir tedavi gören Derince Ordulular Derneği Başkanı Recep Ali Duyar'ı da hanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Aygün ve İlçe Başkanı Merdan günün son ziyaretini hacdan dönen Sevgi & Necati Yaykın ailesine yaptı.

Oluşturulma Tarihi :  1.08.2022 08:26:32