HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dallı ve Aygün´den Cem Evi Ziyaretleri
Orjinal Resim

Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Cem Evi ve Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ni ziyaret etti

 

İlk Ziyaret Derince Cem Evi'ne

İlçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez cem evlerine konuk oldu. Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün ilk olarak Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Cem Evi'ni ziyaret etti. Cem Evi Başkanı İrfan Yoloğlu, Cem Evi Dedesi Kurtuluş Halis Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Sümer de hazır bulundu.

 

İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi

Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, günün ikinci ziyaretini ise Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ne yaptı. Çenedağ Mahallesi Muhtarı Osman Koçyiğit’in de yer aldığı görüşmede Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Gürsel Önder, Cem Evi Dedesi Burhan Safi ve dernek yöneticileri ile karşılıklı istişare gerçekleşti. Her iki ziyaretten dolayı cem evi başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan Aygün, “Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  1.08.2022 08:30:21
Okuma Sayısı : 654
Fotoğraflar