HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Bu Kez Yenikent´teydi
Orjinal Resim

İlçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Yenikent Mahallesi’nde Nikomedya Ekin Sitesi’ne konuk olarak bölge sakinleriyle bir araya geldi

 

Nikomedya Ekin Sitesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, düzenli olarak ilçenin farklı noktalarında vatandaşları ziyaret ederek, istişarelerini sürdürüyor. Esnaflar, sivil toplum kuruluşları ve kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün son olarak Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük ve teşkilat yöneticileri ile birlikte bu kez Yenikent Mahallesi’nde Nikomedya Ekin Sitesi’ne konuk oldu. Burada Site başkanı Hakan Gökhan ve site sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, bölge sakinlerine ilçede hizmete sundukları ve hayata geçirecekleri projeleri paylaştı.

 

Her Şey Çocuklarımız İçin

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Nikomedya Ekin Sitesi‘nde gerçekleşen buluşmanın ardından bölgede yer alan spor alanını da çocuklar ve gençlerin kullanımına açtı. Derince Belediyesi’nin 16 ayrı bölgeye inşa ettiği spor alanı arasında yer alan Araptepe Mevkii’ndeki futbol sahasının açılışında çocuklarla bir araya gelen Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmek en büyük mutluluğumuz. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımız için inşa ettiğimiz bir spor alanını daha kullanıma açtık” dedi. Başkan Aygün, ayrıca açılışa katılan çocuklara futbol topu hediye etmeyi de ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  2.08.2022 11:40:15
Okuma Sayısı : 526