Önceliğimiz Çocuklarımız ve Gençlerimiz

Derince Eğitime Destek Platformu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, ilçede eğitime ve gençliğe yönelik yaptıkları çalışmaları paylaştı

Eğitime ve gençliğe yönelik projelere daima öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye kazandırdığı Gençlik ve Spor Merkezleri projeleri ile örnek çalışmalara imza atıyor. Uygulamalarıyla her zaman eğitime yönelik faaliyetleri destekleyen Başkan Aygün, bu kez Derince Eğitime Destek Platformu üyeleri ile bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Derince Eğitime Destek Platformu Başkanı Abdulkadir Yardımcı, aynı zamanda meclis üyesi olan platform üyesi Yasin Kayı ve konuklarıyla bir araya gelen Başkan Aygün, geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençlerin yanında olduklarını söyledi. İlçede hizmete sunulan ve yapımı devam eden projelerle ilgili görüş alış verişinin de gerçekleştiği toplantıda yeni eğitim dönemi öncesi yapılan hazırlıklar da değerlendirildi.

Oluşturulma Tarihi :  5.08.2022 12:05:11