Çocuklarımızın Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Derince Şubesi'nin düzenlediği 2022 Yaz Okulu Kapanış Programına katıldı

2022 Yaz Okulu Kapanış Programı

TÜGVA Derince Şubesi’nin düzenlediği 2022 Yaz Okulu Kapanış Programı, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Başkanı Yasin Kaplan, TÜGVA Derince Temsilcisi Abdulkadir Baylan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kapanış programında, öğrenciler sergiledikleri gösterilerle büyük beğeni topladı.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Programda öğrencilerle tek tek sohbet ederek onların mutluluğuna ortak olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini ifade eden Başkan Aygün, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz. İlçemizin çeşitli noktalarında hizmete sunduğumuz gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz ile Derince’mizin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  8.08.2022 17:06:39