Kaymakam Bilgin Veda Etti

Mersin Mezitli Kaymakamlığı görevine atanan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, veda ziyaretleri kapsamında Başkan Aygün ve Kaymakam Dallı’nın konuğu oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Mersin Mezitli Kaymakamlığı görevine atanan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin veda ziyaretleri kapsamında Derince’ye konuk oldu. Yelken Kafe’de gerçekleşen veda ziyaretinde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı’nın konuğu olan Gürsoy Osman Bilgin, yaklaşık üç yıl boyunca Körfez ilçesinde başarıyla görev yaptı. Ziyarette  Başkan Aygün, Kaymakam Bilgin’e kente yönelik sunduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni görev yerinde de başarılı çalışmalarının devamını diledi. Yaptığı ziyaret esnasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bilgin ise Başkan Aygün ve Kaymakam Dallı’ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  25.08.2022 14:16:14