Sahilde Türk Müziği Konseri

Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleyeceği Türk Müziği Konseri, 25 Eylül Pazar günü Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek

Derince Lisesi mezunu olan ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Türk Müziği Korosu, Derincelilere müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği iş birliğinde yapılacak olan konser 25 Eylül Pazar günü saat 20:00’de Harikalar Sahili’nde yer alan 60 Evler Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. Birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği konser öncesi Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek davetiye takdim etti. Kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiklerini belirten Başkan Aygün de tüm vatandaşları ücretsiz olarak düzenlenecek konsere beklediklerini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  22.09.2022 13:49:18