Gençlik Merkezlerinde Ücretsiz Kurslar

Derince Belediyesi’nin iki gençlik merkezinde beş ayrı branşta düzenleyeceği ücretsiz kurslar için kayıtlar www.derince.bel.tr sitesi üzerinden online olarak yapılıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi ile Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenecek olan kurslar için kayıtlar devam ediyor. 7 ve 12. sınıflar arasındaki öğrencileri kapsayan ücretsiz kurslar bu yıl gitar, resim, bağlama, keman ve İngilizce (8.sınıflar) branşlarında düzenlenecek. Başvuruların www.derince.bel.tr internet sitesi üzerinden online olarak yapıldığı kurslara son başvuru tarihi 3 Ekim Pazartesi günü olarak belirlendi. Öte yandan yapılan açıklamada (0262) 229 20 21 numaralı telefonu arayarak kurslarla ilgili detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  23.09.2022 16:53:25