HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çınarlıdere´de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
Orjinal Resim

 

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Derince Belediyesi'nin Dünya Yürüyüş Günü münasebetiyle ortaklaşa düzenlediği  "Hareket Et, Sağlıklı Yaşa" isimli etkinlik Derince Çınarlıdere mesire alanında gerçekleştirildi

 

Başkan Aygün’ün Katılımıyla

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bölge halkı ile sağlıkçıların yoğun ilgi göstererek geniş katılım sağladığı etkinlikte Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Derince İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Hande Cihan Mutlu'da yer aldı.

 

Hareketli Yaşam Vurgusu

Programda katılımcılara düzenli egzersiz ve hareketli yaşamın vücut sağlığına olumlu etkileri anlatıldı, "hareketli yaşam" vurgulandı. Katılımcılar spor hocası nezaretinde gerçekleştirilen ısınma hareketlerinin ardından doğal güzellikleriyle meşhur Çınarlıdere parkur alanında yürüyüşlerini tamamladı. Parkur sonunda katılımcılara Derince Belediyesi tarafından yiyecek-içecek ikramında bulunuldu. İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından parkur alanına açılan stantlarda ise katılımcılara elektronik adımsayar, broşür ve el kitapçığı gibi çeşitli hediyeler verildi,  sağlıklı ve hareketli yaşama dikkat çekildi.

Oluşturulma Tarihi :  3.10.2022 10:54:31
Okuma Sayısı : 509