Başkan Aygün´den Müftü Amil´e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’i ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Derince İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Deniz Kahveci’nin de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Aygün, “Sayın müftümüzün şahsında, kıymetli hocalarımıza ve din görevlilerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kurum nezdinde yapılan çalışmaların da istişare edildiği buluşmada Müftü Amil ilçeye sunduğu hizmetler ve ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  5.10.2022 11:48:26