Başkan Aygün´den Mevlid Kandili Mesajı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesaj ile tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutladı

Kandillerin müstesna günler olduğunu belirten Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Alemlere rahmet olarak gonderilen Peygamber Efendimiz’in doğduğu gece olan Mevlid Kandili’ne kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) hayatı hepimizin örnek alması gereken rehber niteliğinde olup, bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak niteliktedir. Sevgili Peygamberimizin öğütlerini idrak etmeli ve en güzel şekilde hayatımıza yansıtmalıyız. Yüce Allah’ın rahmet kapılarını sonuna dek açtığı bu kutlu geceyi hepimiz bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesileyle sevgili Peygamberimizin rehberliğine ne ölçüde uyduğumuzu bu gece itibarıyla bir kez daha gözden geçirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Mevlid Kandilimizin başta ilçe sakinlerimiz olmak üzere, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesini diliyorum”

Oluşturulma Tarihi :  6.10.2022 11:48:59