Mevlid-i Nebi Haftası´na Özel Konferans

Derince Belediyesi’nin ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında Mevlid-i Nebi Haftası’na özel olarak düzenleyeceği konferans 9 Ekim Pazar günü saat 20:30’da Prof. Dr. Mustafa Ağırman'ın katılımıyla gerçekleşecek

Derince Belediyesi’nin Derince İlçe Müftülüğü ile birlikte ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferanslar devam ediyor. Mevlid-i Nebi Haftasına özel olarak düzenlenecek konferansın bu kez konuğu Prof. Dr. Mustafa Ağırman olacak. 9 Ekim Pazar günü saat 20:30’da Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan programa Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kültürel faaliyetleri önemsediklerini ve çeşitli konularda etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansa tüm Derincelilerin ailece davetli olduğunu belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  6.10.2022 11:50:15