HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Adıyamanlılar´dan Harfane Gecesi
Orjinal Resim

Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Derince Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Adıyaman Harfane Gecesi programı coşku içerisinde geçerken, protokol ve vatandaşlar geceye yoğun ilgi gösterdi

 

Protokol ve Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile adeta bir kültür mozaiği olan Derince’de çok önemli bir etkinlik daha gerçekleşti. Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Derince Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Adıyaman Harfane Gecesi programı Yenikent Sosyal Tesisleri’nde yer alan Masalhan Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, dernek temsilcileri ile Adıyamanlılar yoğun ilgi gösterdi.

 

“STK’larımız Bizim Zenginliğimiz”

Katılımın son derece yoğun olduğu protokol ve vatandaşları bir araya getiren Adıyaman Harfane Gecesi’nde günün anlamına yönelik çeşitli konuşmalar yapıldı. Gecede bir konuşma yapan Başkan Aygün, programa katılan davetlilere teşekkür ederek “Bölgesel kültürümüzü yaşatıp, geleneklerimize sahip çıkmamız çok önemli. Adıyaman Harfane Gecesi programına katkı sunmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade ederken, Dernek Başkanımız Sinan Yılmaz, kıymetli hemşehrilerimiz ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımız bizim kültürel mozaiğimiz, zenginliğimiz. Derneklerimiz bizim en önemli yol arkadaşlarımız. Derince’ye daha iyi hizmet etmek için birlikte yol almamız bizim için çok büyük önem taşımakta. Hiç kuşkunuz olmasın; bugün birlikte olduğumuz gibi bu birlikteliğimiz yarınlarda da devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından sanatçıların sahne aldığı, çiğköfte ve çeşitli ikramların yapıldığı program, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  7.10.2022 11:24:27
Okuma Sayısı : 738