Derincespor Basketbolda da Var

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu yıl ilk kez yerel liglerde mücadele eden Derincespor Kulübü Basketbol Antrenörü Tezer Tuğcu’yu konuk etti

14 branşta binlerce sporcuya hizmet veren Derincespor Kulübü, amatör branşlarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne dek 11 bin 103 kişiyi sporla buluşturan Derincespor basketbol, voleybol, tenis, tekvando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadın futbolu, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetlerine devam ediyor. Basketbolda ilk kez yerel liglerde mücadele vermeye başlayan Derincespor Kulübü’nün deneyimli basketbol antrenörü Tezer Tuğcu ve Yekta Duman, Başkan Aygün’ü ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Derincespor ile Çayırova Belediyespor arasında oynanan U 18 Basketbol Ligi müsabakasını da takip ederek sporcuların yanında olan Başkan Aygün, görüşmede devam eden çalışmalarla ilgili Antrenör Tuğcu’dan bilgi aldı.

Oluşturulma Tarihi :  12.10.2022 13:49:01