Cumhuriyet Kupası İçin Güreştiler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Derince’de düzenlenen İller Arası U 15 Güreş Şampiyonası'nda 118 sporcu mindere çıktı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılı münasebetiyle Derince’de bir dizi etkinlik düzenlendi. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleşen İller Arası U 15 Güreş Şampiyonası’na 6 ilden, 15 takım, 118 sporcu iştirak etti. Derince Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakaları Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Gökhan Yavaşer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ve spor severler de takip ederek, güreşçilere destek verdi. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verilirken bir konuşma yapan Başkan Aygün, “Cumhuriyetimizin 99. yılını coşku içinde kutlarken, bu anlamlı organizasyonda mücadele eden tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  1.11.2022 15:42:10