Derince´de Anlamlı Turnuva

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Ortaokulu ile Derince Özel Eğitim Uygulama Okulu arasında oynanan voleybol müsabakasını takip etti

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Derince Belediyesi tarafından ilçe genelinde bir dizi etkinlik düzenleniyor. Bu kapsamda bir voleybol turnuvası organize eden Derince Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler 9 okulun katılımıyla başladı. Öğretmenlerin forma giydiği maçlarda büyük heyecan yaşanırken, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de zaman zaman müsabakaları takip ederek eğitimcilerin heyecanına ortak oluyor. Başkan Aygün son olarak Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan Sırrıpaşa Ortaokulu - Derince Özel Eğitim Uygulama Okulu müsabakasını takip ederek, öğretmenlere başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  10.11.2022 13:44:25