HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Fidanlar Toprakla Buluştu
Orjinal Resim

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikme Etkinliği, Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılımıyla Taşköprü Yolu mevkiinde gerçekleşti

 

Türkiye Yüzyılına Nefes

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikme Etkinliği kapsamında Derince’de düzenlenen programla fidanlar toprakla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün koordinasyonundaki “Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği bu yıl, 11 Kasım günü saatler 11.11’i gösterirken "Türkiye Yüzyılına Nefes" temasıyla gerçekleşti. Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Derince’deki fidan dikme programı Çınarlı Mahallesi Taşköprü Yolu mevkiinde gerçekleşti.

 

Daha Yeşil Bir Türkiye

"Türkiye Yüzyılına Nefes" temasıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Derince’deki program Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün başta olmak üzere kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, Orman Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Törende bir açıklama yapan Başkan Aygün “Gelecek nesillerimize daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için Derince Kaymakamımız Meftun Dallı ile birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Milli Ağaçlandırma Günü’müz kutlu olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  11.11.2022 16:31:35
Okuma Sayısı : 1056