HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´nin İncisi; Tahtalı Göleti
Orjinal Resim

Başkanı Aygün’ün prestij projelerinden Tahtalı Göleti Doğa Park bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bölgede gerçekleşen üçüncü etap çalışmaları kapsamında araç, yürüyüş ve bisiklet yollarının üstyapı düzenlemeleri de tamamlanıyor

 

Çalışmalar Üç Etaptan Oluşuyor

Bu dönem İshakçılar’da birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Tahtalı Göleti Doğa Park projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Aygün’ün prestij projeleri arasında yer alan Tahtalı Göleti Doğa Park alanındaki düzenlemeler üç etaptan oluşuyor. Proje kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu.

 

Araç, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları

Bölgede ikinci ve üçüncü etap düzenlemeleri ise eş zamanlı olarak devam ediyor. İkinci etap ile birlikte bölgeye misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi inşa edildi. Doğa Park projesinin ikinci kısmı büyük ölçüde tamamlanırken, yapımı süren üçüncü etap ile birlikte karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları tamamlanarak Doğa Park projesi bölgeye kazandırılmış olacak. Üçüncü etap çalışmaları kapsamında Derince Belediyesi ekipleri tarafından araç, yürüyüş ve bisiklet yollarının üstyapı düzenlemeleri ise hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

Oluşturulma Tarihi :  22.11.2022 11:25:31
Okuma Sayısı : 9725
Fotoğraflar