HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün, Diş Hekimleri Günü´nü Kutladı
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, teşkilat yöneticileri ile birlikte Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti

 

Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, sağlık çalışanlarının bu özel günlerini tebrik etti. Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hakan Bitlis’in konuğu olan Başkanlar Aygün ve Merdan’a İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

 

Başhekim Bitlis’ten Teşekkür

Hastanede gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgiler de alan Başkan Aygün, “Diş Hekimleri Günü münasebetiyle İlçe Başkanımız Koray Merdan ve teşkilatlarımızla birlikte Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ettik. Bu vesileyle başta Başhekimimiz Hakan Bitlis olmak üzere özveriyle mesleğini icra eden tüm hekimlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başhekim Bitlis de ziyaretleri dolayısıyla Bakan Aygün ve konuklarına teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  24.11.2022 11:51:28
Okuma Sayısı : 460
Fotoğraflar