HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Öğretmenlerimizin Her Zaman Yanındayız
Orjinal Resim

Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

 

Öğretmenler Günü Kutlamaları

Derince’de gün boyu çeşitli etkinliklerle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku içerisinde geçti. İlçe genelinde Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen resmi programın ardından ise Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

 

Emek, Özveri, Sabır ve Fedakarlık

Utku Anaokulu, Yunus Emre İlkokulu, Özel Kavram Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu, 19 Mayıs Anadolu Lisesi ve Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu’na gerçekleşen ziyaretlerde öğretmenlerin bu özel günleri kutlandı. Ziyaretlerde öğretmenlere çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan Aygün, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak “Emek, özveri, sabır ve fedakarlık gösterip çocuklarımızı yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.11.2022 11:48:48
Okuma Sayısı : 622