HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dünyanın İlk Özel GALA´sı Derince´de
Orjinal Resim

“Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” olan Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinin rol alarak perdeye aktardığı “Hayallerin Ötesinde” filminin GALA’sı öncesi heyecanlı bekleyiş sürüyor

 

EYDEM’den Bir Önemli Proje Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri devam ediyor. Kendileri için düzenlenen eğitim programlarının yer aldığı kurslara katılarak sosyal becerilerini geliştirme imkanı bulan EYDEM öğrencileri bu kez çok anlamlı bir projeye daha imza attı.

 

Hayallerin Ötesinde GALA’sı

Derince Belediyesi’nin Albaraka Türk Katılım Bankası ve Çocuk Sinema Okulu iş birliği ile düzenlediği “Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” projesi için Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencileri kamera önüne geçti. Çekimleri tamamlanan ve EYDEM öğrencilerinin rol alarak perdeye aktardığı “Hayallerin Ötesinde” filminin GALA’sı için geri sayım heyecanı sürüyor. 2 Aralık Cuma günü saat 15:00’de Derince’de yer alan Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek GALA programına tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  30.11.2022 15:47:12
Okuma Sayısı : 379
Fotoğraflar