EYDEM´li Oyuncular Buğday Tanesi Galasında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve EYDEM’li oyuncular ile Gebze Center Cineverse’de gerçekleşen Buğday Tanesi Filmi’nin Kocaeli gösterimine katıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan Buğday Tanesi Filmi’nin Kocaeli gösterimi Gebze Center Cineverse’de gerçekleşti. İl protokolünün yoğun ilgi gösterdiği programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile eşi Şükran Aygün, Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi bünyesinde çekilen Hayallerin Ötesi’nde filminin oyuncuları ve aileleriyle birlikte katılım sağladı. Milletvekili Bayram’ın 1 yaşındayken buğday tarlasında çıkan yangın nedeniyle elleri ve yüzünde kalıcı yanıklar oluşmasıyla başlayan zorlu hayat hikayesini anlatan filmde konuklar duygu dolu anlar yaşadı. Film gösterimi sonunda Başkan Aygün ve EYDEM’li oyuncular Milletvekili Serkan Bayram ile bir araya gelerek sohbet etti.

Oluşturulma Tarihi :  13.12.2022 15:31:04