HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençlerimizin Çalışmalarını Destekliyoruz
Orjinal Resim

Gebze Teknik Üniversitesi ROV Takımı öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, ardından Fatih İlkokulu ve Hayme Ana Anaokulu’dan konuklarını ağırladı

 

Gebze Teknik Üniversitesi ROV Takımı

Gençliğe ve eğitime yönelik faaliyetlere her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, öğrencilerle sık sık bir araya geliyor. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim kesiminden tüm öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Aygün, son olarak üç görüşme daha gerçekleştirdi. Bu kapsamda Başkan Aygün ilk olarak insansız su altı sistemleri alanında önemli çalışmalara imza atan Gebze Teknik Üniversitesi ROV Takımı öğrencileri Hamza Tamer, İsmail Akkoyun, Bensu Aydın, Rabia Karabeyaz ve Damla Tunalı’yı konuk etti. Öğrencilerden projelerinin detaylarını dinleyen Başkan Aygün, “Gençlerimizin çalışmalarını her zaman destekliyoruz” dedi.

 

Fatih İlkokulu ve Hayme Ana Anaokulu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu görüşmenin ardından Fatih İlkokulu’ndan konuklarını ağırladı. Kendisi ile söyleşi yapan Büşra Yıldırım’a teşekkür eden Başkan Aygün, “Fatih İlkokulu 3/C Sınıfı'ndan kıymetli öğrencimiz Büşra Yıldırım ile çok güzel bir söyleşiye imza attık. Ziyaretiyle bizleri mutlu eden evladımıza ve çok değerli öğretmeni Münevver Özbay Şahin'e teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün’ü ziyaret eden Hayme Ana Anaokulu öğrencileri Zülal Güney, Ayşe Zümra Gürçay, Zeynep Sahra Soyyiğit, öğretmenleri Müşerref Demirhan ve müdür yardımcısı Zeynep Arkan ise 16 Aralık Cuma günü düzenleyecekleri Hoşgörü Programı’na davet etti.

Oluşturulma Tarihi :  15.12.2022 09:41:43
Okuma Sayısı : 806
Fotoğraflar