Derince´de Konferanslar Devam Ediyor

Derince Belediyesi'nin "Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" programı kapsamında düzenleyeceği konferans, 21 Aralık Çarşamba günü Prof. Dr. Kemal Yıldız'ın katılımıyla gerçekleşecek

Derince Belediyesi'nin Derince İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlediği konferanslar devam ediyor. "Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" kapsamında düzenlenen programların bu kez konuğu Prof. Dr. Kemal Yıldız olacak. 21 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Yenikent Kültür Merkezi'nde başlayacak olan konferansa yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Kültürel faaliyetleri önemsediklerini ve alanında uzman isimleri ilçe halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansa tüm vatandaşların ailece davetli olduğunu belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  16.12.2022 10:21:35