Kentimiz İçin Birlikte Çalışıyoruz

Derince’deki muhasebecilerle bir araya gelen Başkan Aygün, kente değer katan çalışmalara hep birlikte imza attıklarını söyledi

İstişareye verdiği önem doğrultusunda toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelmeye devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, farklı meslek gruplarıyla başlattığı toplantılara devam ediyor. Başka Aygün, bu kez ilçede görev yapan muhasebeciler ile bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada konuklarına hizmete sundukları projeleri aktaran Başkan Aygün, “Sizlerin görüşleri bizim için çok kıymetli. Bu doğrultuda farklı meslek gruplarımızla toplantılarımıza rutin olarak devam ediyoruz. Derince’mize değer katan projelere, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  26.01.2023 13:48:58