İHH Derince´den Anlamlı Program

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İHH Derince Temsilciliği’nin düzenlediği “Yetimlerimize Karne Şenliği” etkinliğine katıldı

Yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren İHH Derince Temsilciliği, bu kez yarıyıl tatili dolayısıyla bir program düzenledi. Toplumsal duyarlılıklar noktasında düzenlediği etkinliklere devam eden İHH Derince Temsilciliği’nin düzenlediği “Yetimlerimize Karne Şenliği” programı Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör, çocuklar ve aileler ile bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilerle tek tek sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Aygün, “İHH İnsani Yardım Vakfı Derince İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Karne Şenliği programına katıldık. Etkinliği hazırlayan İHH İlçe Başkanımız Furkan Güngör ve değerli yönetimini tebrik ediyor, karnelerini alan çok kıymetli evlatlarımızı gönülden kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  26.01.2023 13:50:43