Başkan Aygün, Projelerini Paylaşıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dane-Riz Kadın Kooperatifi ve Taşköprü Kadın Emeği Merkezi'nden konukları ile bir araya geldi

İlçeye değer katan birbirinden önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Çeşitli meslek grupları ve sivil toplum kuruluşları ile düzenli olarak buluşarak projelerini paylaşan Başkan Aygün, bu kez Dane-Riz Kadın Kooperatifi ve Taşköprü Kadın Emeği Merkezi'nden konukları ile bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Dane-Riz Kadın Kooperatifi Başkanı Serap Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve Taşköprü bölgesinde üretime değer katan bölge sakinleri ile buluşan Başkan Aygün, ilçede hizmete sundukları projeler ve çalışmaları paylaştı. Girişimci, çalışkan ve emekçi kadınların daima yanında olduklarını ifade eden Başkan Aygün, hizmete sundukları projelerle kalkınma ve istihdama yönelik faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  26.01.2023 13:55:35