HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Buğday Tanesi Derincelilerle Buluştu
Orjinal Resim

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan Buğday Tanesi Filmi’nin Derince’deki gösterimi KİPA Sinema Salonu’nda gerçekleşti

MİLYONLARIN HİKAYESİ

Milyonların hikayesi olan “Buğday Tanesi” filmi, İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın iştirakleriyle Derincelilerle buluştu. Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın mücadele dolu yaşam hikâyesinden esinlenerek milyonlara umut olan 'Buğday Tanesi' filminin Derince KİPA Sinema Salonu’ndaki gösterimi beğeniyle izlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu olarak ilçeye gelen İstanbul Milletvekili Serkan Bayram sinema gösterimi öncesi kitaplarını da imzaladı.

EYDEM AİLESİ TAM KADRO

Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Kaymakamı Meftun Dallı, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi bünyesinde çekilen Hayallerin Ötesi’nde filminin oyuncuları ve ailelerinin de katıldığı sinema gösterimi büyük beğeni topladı. Milletvekili Bayram’ın 1 yaşındayken buğday tarlasında çıkan yangın nedeniyle elleri ve yüzünde kalıcı yanıklar oluşmasıyla başlayan zorlu hayat hikayesini anlatan filmde konuklar duygu dolu anlar yaşadı.

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEŞEKKÜR

Film gösterimi sonunda Başkan Aygün ve EYDEM’li oyuncular Milletvekili Serkan Bayram ile bir araya gelerek sohbet etti ve kitaplarını imzalattı. Milletvekili Bayram’ı ilçelerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İstanbul Milletvekilimiz Serkan Bayram’ın iştirakleriyle gerçekleşen Buğday Tanesi filminin kitap tanıtımı ve film gösterimine katıldık. Milletvekilimizin gerçek hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanan bu güzel eserde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  30.01.2023 12:08:23
Okuma Sayısı : 366