HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Maziden Atiye Çanakkale
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği konferansta Prof. Dr. Mehmet Çelik çok önemli bilgiler verdi

MEHMET ÇELİK’TEN KONFERANS

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Derince’de çok önemli bir program düzenlendi. Prof. Dr. Mehmet Çelik'in katılımıyla Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Maziden Atiye Çanakkale” konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önceki dönem Gebze Belediye Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Adnan Köşker, Belediye Meclis Üyesi Kenan Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, muhtarlar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Prof. Dr. Mehmet Çelik, önemli bilgiler paylaştı.

ERSOY’UN HAYATINDAN KESİTLER

Çanakkale zaferinin tarihi bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Mehmet Çelik, “Çanakkale destanını her yönüyle gelecek nesillerimize aktarmalıyız” dedi.  Konuşmasında İstiklal Marşı’nın yazarı milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler de aktaran Çelik, konferanslara özellikle öğrencilerin gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu iade etti. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Prof. Dr. Mehmet Çelik’e hediye takdimiyle sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  20.03.2023 12:12:09
Okuma Sayısı : 300